Partners :


Vanaf de Paasvakantie tot September werk ik samen met het Prullenbos om verjaarsbosfeestjes te organiseren op het terrein van het Prullenbos in Laarne.
Deze verjaarsbosfeestjes kunnen doorgaan op woensdagnamiddag en Zaterdag en in de Zomervakantie van woensdag tot zaterdag.
meer info en boekingen van verjaarsbosfeestjes in het Prullenbos vind je op :Out of Limits

Tijdens de Paasvakantie en zomervakantie organiseer ik in samenwerking met Out of limits op het recreatiedomein Nieuwdonk te Berlare een 
Survival & Adventure week. Tijdens deze week worden survivaltechnieken aangeleerd ( vuur maken, shelterbouw, sporenonderzoek, oriëntatie,..) en gaan we ook avontuur (moeraspiste, hoogteparcours,..) en precisiesporten (boogschieten, karabijnschieten,..) beoefenen. In samenwerking met de kayakcompay is het mogelijk om een dag survival met een kayaktocht op de Durme en de Moervaart te maken.Bed & Breakfast :

Bed & Breakfast  "A l'Orée du Bois" gelegen aan de rand van Filly, een pittoresk dorpje tussen Houffalize en La Roche en Ardenne.
Met mogelijkheid tot overnachten in een boomhut, boshut of kamperen in het bos in een zelfgemaakte shelter.
Het bos sluit aan op het Parc Naturel Les Deux Ourthes.
Sinds deze zomer is er ook mogelijkheid van observatie van een bever die zich in de vijver gevestigd heeft.
In samenwerking met B&B de muur in Geraardsbergen hebben we een verblijfsarrangement "familiesurvival" uitgewerkt.
Voor bedrijven is het ook mogelijk een verblijfsarrangement survival als incentive of teambuilding te boeken.
Met B&B Cosy Cottage in Dendermonde hebben we een "terug naar de natuur" arrangement uitgewerkt. Het is ook mogelijk om op aanvraag een familiesurvival of bedrijfsincentive te boeken. Cosy Cottage gelegen aan de Schelde in Schoonaarde, met in de nabijheid veel natuurschoon zoals St-Onolfspolder, Vlassenbroek, Berlare broek, het Donkmeer in Berlare,..Jeugdverblijfcentra :

In samenwerking met de CJT jeugdverblijfcentra is het mogelijk om een (kinder)survival te boeken tijdens jullie verblijf. Heel geschikt voor scholen op bosklassen, jeugdverenigingen,particulieren,...

http://www.tenberg.be  in Merelbeke
http://villakluisberg.be in Kluisbergen
http://heibrand.be in Westmalle

Groepsverblijven :


Bergsportclub :
 
 
  Site Map