KINDERSURVIVAL

We kunnen er niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom bestaat er ook een programma om kinderen kennis te laten maken met de basis van survival en bushcraft. In deze cursus leren de kinderen een aantal basistechnieken om te overleven in de natuur. Zo leren ze een onderkomen vinden en bouwen ze met zowel een zeil als met natuurlijke materialen een shelter. Ze leren water en voedsel vinden en verzamelen en hoe ze vuur kunnen maken met een firesteel, vuursteen en vuurboog.

Afhankelijk van de interesse kunnen we nog andere onderwerpen behandelen, zoals oriëntatie, lopen met een kompas, diersporen

 zoeken en tracking met trackingstick, knopen maken enz.

Kostprijs:


- VOOR PARTICULIEREN

De cursus kindersurvival wordt niet plaatsgebonden gegeven. Je kunt ze dus bij jou thuis of op een geschikte locatie in de buurt organiseren. Dit gebeurt in samenspraak. De kindersurvival is geschikt voor kinderen tussen 9 en 16 jaar. 

halve dag (4u): 12 euro p/kind, minimumbedrag 150 euro.**

volle dag (8u): 17 euro p/kind, minimumbedrag 200 euro. **

** Ik kom ter plaatse om een kindersurvival te organiseren. Er wordt een vervoerkostvergoeding gerekend van 0,34 euro p/km. De eerste 50 km zijn gratis.

- VOOR SCHOLEN EN JEUGDVERENIGINGEN

De kindersurvival kan ook georganiseerd worden voor scholen en jeugdverenigingen. Indien je als school of jeugdvereniging een kindersurvival wenst voor groepen kun je altijd mailen naar info@arnoutpietersbushcraft.be om af te spreken hoe we dit kunnen organiseren.


ks1ks2ks3ks5ks6ks7 
 
  Site Map