Bamboe bouwen


Bouwen met bamboe is een uitstekende teambuilding activiteit.
Het is een activiteit die voor iedereen geschikt is, jong, oud, man of vrouw,... het maakt niet uit.
 
Bij deze teambuilding staat samenwerken en overleg centraal om een constructie in 2 dimensionale of 3 dimensionale vorm te maken.
Er kan gewerkt worden in kleine groepjes die elk een deel van de constructie maken. Daarna kan de constructie aan elkaar gemaakt worden tot één geheel.
Dit vereist inzicht, samenwerking en overleg binnen de verschillende groepen en ook tussen de verschillende groepen onderling om dit project tot een succes te maken. 
 
Er kan voor gekozen worden om een constructie naar keuze ( brug, piramide, toren,...)te maken na overleg tussen de deelnemers onderling.
Of er kan ook voor gekozen worden om de verschillende groepen elk een deel van een project te laten maken zonder dat iemand het eindresultaat kent.
Na dat alle stukken aan elkaar gemaakt zijn wordt pas het eindresultaat zichtbaar.
Dat kan spannend en verrassend zijn!
 
We kunnen vb. Het bedrijfslogo namaken, welk een fantastisch resultaat zou opbrengen voor uw bedrijf als promotie en voor uw personeel als samenwerking naar 1 doel.
Het grote eindresultaat zou kunnen vastgelegd worden op foto met alle medewerkers en een prominente plaats kunnen krijgen binnen het bedrijf.
Welk voor het bedrijf naar buiten toe (klanten, leveranciers, solicitanten) een beeld kan oproepen van een bedrijf waar creativiteit, samenwerking centraal staan.
 
Het gebruikte materiaal zijn bamboestokken van 90cm tot 120 cm lang en elastiek.

Met deze stokken en elastiek worden de constructies gebouwd.


Locatie

Geen vaste locatie.

Kostprijs

17 euro p/p, minimumbedrag 200 euro.

info : info@arnoutpietersbushcraft.be


bamboe1bamboe2bamboe5bamboe8


 
 
  Site Map